Blog

Eataly: Broodje en een boekje

Eataly is 1 van de snelst groeiende concepten in Italië. De Eataly winkels ploppen als wortels uit de grond. Het idee is simpel: goed eten toegankelijk maken voor iedereen. Ze maken uitsluitend gebruik van Italiaanse producten van hoge kwaliteit maar de prijs blijft betaalbaar.

MAR_3237 In Bologna is Eataly gevestigd in een boekwinkel. Je kunt dus een boek kopen en dan al lezend een broodje eten. Behalve de bar, waar half Bologna tijdens lunchtijd koffie komt drinken, kun je op de eerste en tweede verdieping ook uitgebreid eten. Bovendien kun je er ook producten kopen.

MAR_3234Wij houden het bij de bar. Het personeel is erg vrolijk en behulpzaam. En, nog belangrijker, ze kunnen goeie koffie zetten. De broodjes worden vers klaar gemaakt. Afhankelijk van de seizoenen wordt het beleg bepaald. Een paar voorbeelden: Mozzarella met tomaatjes, broccoli-omelet met ansjovis of mortadella.

MAR_3239De koffie is heerlijk en ook het broodje mag er zijn. Bovendien is het personeel vrolijk, dat is ook altijd piacevole! Een koffie kost er rond 1 euro en een broodje krijg je vanaf 3 euro. Wie weet komt Eataly ook wel naar Nederland, wij zijn in ieder geval fan!

MAR_3255 MAR_3251

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *