Blog

Valentijn uit de oude doos

opzoeknaaritalie.valentijn

Tegenwoordig worden we doodgegooid met miljoenen selfies van verliefde stelletjes op facebook, twitter of instagram. Iedere zoen, verliefde blik of romantisch diner wordt gedeeld met de rest van de wereld. Vroeger was dat wel anders. Romantiek was iets tussen twee mensen. Bovendien waren foto’s zeldzaam en vaak duur om te maken. Mijn oma en opa maakten echt geen foto van iedere kus die ze elkaar gaven. Alleen op bijzondere momenten en heel af en toe.

opzoeknaaritalie.valentijn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Graaiend in de oude doos heb ik een aantal verliefde foto’s van mijn familie gevonden. Mijn vader en moeder lopend in zee. Mijn opa en oma liggend onder een boom. Soms zijn ze een beetje beschadigd of vervaagd, maar de liefde spat er nog steeds vanaf. Stiekem zou ik terug willen naar die tijd. Dat je ongeduldig moest wachten tot DE foto ontwikkeld was. Hoe is hij geworden? Staan we er goed op? En daarna inlijsten natuurlijk.

opzoeknaaritalie.valentijn2opzoeknaaritalie.valentijn3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morgen is het Valentijnsdag en zullen er weer miljoenen foto’s van verliefde stelletjes het web over vliegen. En verdwijnen in het eeuwige cyber-heelal. Laten we als eerbetoon voor onze opa’s en oma’s 1 mooie foto maken en afdrukken. En inlijsten natuurlijk, zoals het hoorde.

Heb je toffe romantische foto’s van vroeger? Mail ze naar opzoeknaaritalie@gmail.com en we maken er een mooie collage van!

2 gedachten over “Valentijn uit de oude doos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *